Welkom bij Stoel & Bank.nl!

Mijn winkelwagen

(0) artikelen

Webshop Keurmerk Stoel & Bank

Groot assortiment De Goedkoopste van Nederland   
Bezorging in heel EuropaGratis verzending vanaf € 50.-    
Veilig betalen - iDEALVeilig betalen - iDEAL     
Een groot assortiment Direct van de groothandel      
Veilig kopen1 jaar garantie     

Copyright

Copyright 2013 Stoelenbank.nl - alle rechten voorbehouden


Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Stoelenbank.nl is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.


Merken
Woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van Stoelenbank.nl, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van Stoelenbank.nl is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.


Aansprakelijkheid
Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, kennelijke zet- of drukfouten binden ons niet.
Het is niet toegestaan deze site te framen. Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice.